0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Plynové krbové vložky od HITZE - CALMA

11. 05. 2022 - Novinky

Spoločnosť STALKO so značkou krbových vložiek HITZE sa vždy zameriavali na odolnosť, modernosť, funkčnosť a bezpečnosť na svetovej úrovni.

 

Oheň už roky dáva jedinečný pocit tepla a pokoja, a preto Vám chceme predstaviť ich najnovší produkt, ktorý Vám umožní vychutnávať si skutočnú a jedinečnú víziu ohňa. Predstavujeme Vám nový rad plynových krbov CALMA. Ide o kombináciu funkčnosti a široko chápaného luxusu. Spojenie pokročilých technológií a moderného dizajnu v každom detaile. Je to kombinácia, ktorá Vám umožní zohriať váš interiér živým plameňom ohňa v troch rozmeroch a poskytne teplo a pokoj Vám a vašej rodine. Plynové krby CALMA sú určené pre tých, ktorí milujú teplo domáceho kozuba a nechcú sa ho vzdať v čase uponáhľaných každodenných povinností.

 

Oheň bez starostí

V lete nemusíte rozmýšľať nad vhodným drevom do krbu. Polená dreva nemusíte skladovať, sušiť a starať sa o tento proces dlho pred vykurovacou sezónou. Vyberte si luxus, ktorý Vám dá pokoj...

 

Komfort pre každého

Rad plynových krbových vložiek CALMA je zároveň komfortným riešením pre každého, kto hľadá krb, ktorý dáva prirodzene krásny pohľad na oheň a nechce strácať čas prípravami spojenými so zapálením a čistením, ako je to u klasických krbov. Riešenie v podobe plynového krbu CALMA šetrí nielen čas, ale aj elektrickú energiu. Štandardne kozuby sú napájané batériami, ktoré Vám v prípade výpadku elektriny aj tak umožnia užívať si príjemné teplo v miestnosti.

 

Pokročilá technológia

Horák bol vyvinutý so starostlivosťou a pozornosťou na každý detail, čo poskytuje najrealistickejší pohľad na oheň. Použitie špecialne navrhnutého a patentovaného horáka Triangle Flame vám umožní každý deň obdivovať viacrozmernú a naozajstnú víziu ohňa. Okrem toho používateľ dostane horák doplnený o jednoúčelové, vopred nainštalované keramické polená, čo výrazne ovplyvňuje absenciu chýb pri inštalácii, bezpečnosť a minimalizuje riziko poškodenia vložky.

Dokonalý výhľad na plamene

Dodatočný pôžitok z pohľadu na plamene je nepochybne ovplyvnený kvalitným sklom neoclear®, ktoré je použité v plynových krboch CALMA. Sklo od japonskej spoločnosti Nippon Electric Glass je ako jediné obojstranne leštené a umožňuje tak dokonale transparentné videnie ohňa. Štandardne sklo poskytuje antireflexný efekt, takže nie je potrebné priplácať, aby ste si mohli vychutnávať ničím nerušený pohľad na oheň vo vašej domácnosti.

Možnosti presklenia

Štandarne je na výber presklenie rovné, rohové a trojstranné (typ C). Vybrať si však môžte aj na objednávku špeciálne presklenie trojstranné (typ U) a obojstranné (tunelové). Na výber sú tri rozmery skiel: 65x80, 80x50 a 120x50 cm.

 

Voliteľné vnútorné vyloženie krbovej vložky (zadná doska, príp. bočné dosky)

Farby a materiály v štandardnej výbave sú:

 

Ovládanie krbu

Každý krb z radu CALMA má na výber 2 diaľkové ovládania. V zostave má regulačný ventil GV60 od nemecko-americkej firmy MAXITROL s prijímačom, na ktorý je pripevnený diaľkový ovládač MERTIK. Alebo regulačný ventil TESC01 od rakúskej firmy ANSTOSS so zabudovaným prijímačom, ku ktorému je pripojený diaľkový ovládač TERMACO. Diaľkové ovládače sú z výroby spárované so zariadením.

Každý z diaľkových ovládačov navyše funguje ako termostat, meria teplotu v miestnosti a má aj mnoho ďalších funkcií, ako napr. rodičovský zámok, nastavenie času, minimálnu a maximálnu výšku plameňa alebo časový spínač. Diaľkové ovládanie MAXITROL je kompatibilné s aplikáciou "My Fire App", ktorá Vám umožní ovládať krb z telefónu. Doplnkovým a moderným riešením, ktoré krby CALMA majú, je možnosť prepojenia krbu so Smart Home System.

 

LED osvetlenie

Pre ešte väčší zážitok z horiaceho ohňa si môžte zvoliť v kombinácii s ovládačom MERTIK aj WIFI a LED osvetlenie.  

ZDROJ: www.hitze.pl/calma

 

Plynové krbové vložky CALMA...

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: