0 0 €

Nákupný košík je prázdny

PLANIKA: Zútulnite Váš priestor pomocou exteriérových stolíkov

05. 09. 2023 - Novinky

Zútulnite Váš vonkajší priestor pomocou exteriérových stolíkov s plameňmi: Vrchol trendu!

V oblasti exteriérových trendov sa stolíky s plameňmi ukázali ako skutočný prevrat. Tieto dvojúčelové kúsky hladko spájajú pôvab útulného ohniska s funkčnosťou štýlového stola, vďaka čomu sú horúcou komoditou na terasy. Okrem estetiky ponúkajú stolíky množstvo dôvodov, prečo ich zvážiť ako vonkajšie útočisko.

 

Pôvab stolíkov s plameňmi

Predstavte si toto: chladný večer, skupina priateľov sa zhromaždila okola stola s tancujúcimi plameňmi v jeho strede. Stoly s plameňmi vytvárajú príjemnú atmosféru, ktorá podporuje konverzáciu a relax. Bez námahy sa stanú srdcom každého stretnutia vonku a dodajú vášmu priestoru nádych sofistikovanosti.

Cabo Table (stolík) v prevedení Daze

Moderné palivo pre moderný život

Dajte zbohom namáhaním sa s drevom a popolom. Moderné stolíky s plameňmi sú navrhnuté tak, aby fungovali na plyn alebo bioetanol, pričom obe ponúkajú výrazné výhody. Stolíky s plameňmi na plyn poskytujú okamžitý plameň a nastaviteľné teplo stlačením tlačidla. Z ekologického hľadiska stolíky s plameňmi na etanol horia čisto a vypúčťajú iba vodnú paru a oxid uhličitý. To je v súlade s rastúcim trendom trvalo udržateľného rozvoja.

 

Špička: Automatické etanolové stoly s BEV technológiou

Pre tých, ktorí hľadajú stelesnenie luxusu, sú najnovším trendom automatické etanolové stoly s BEV technológiou. Tieto stoly ponúkajú prémiový zážitok, automaticky regulujú výšku plameňa a spotrebu paliva. Integrácia technológie nerobí kompromisy v štýle, pretože tieto stoly kombinujú špičkový dizajn s jednoduchým ovládaním. Či už ide o veľkolepé stretnutie alebo pokojný večer, stoly nanovo definujú vonkajšiu eleganciu.

 

CABO Table a GALAXY Table: predefinovanie exteriérovej elegancie

CABO Table sa môže pochváliť BEV technológiou (riadené horenie etanolových výparov), ktorá ponúka automatické etanolové plamene, ktoré pozdvihujú luxus. Medzitým GALAXY Table využíva efektívne plynové palivo (zemný plyn alebo LPG) pre okamžité teplo a pohodlie. Oba stoly majú ohromujúci obklad Dekton od Consentino s podmanivými farebnými variantami ako DAZE a LAURENT.

                                                      CABO Table Daze                                                                                                             GALAXY Table Laurent

 

PIVOT Fire Table od Planiky - dômyselné spojenie formy a funkcie  

Toto všestranné majstrovské dielo poháňané LPG sa plynule premení zo štýlového stola na podmanivé ohnisko. Pozdvihnite svoj outdoorový zážitok s moderným dizajnom PIVOT Fire Table a pôvabom tancujúcich plameňov, to všetko v jednom výnimočnom kuse.

                                                                 PIVOT Table Daze                                                                                         PIVOT Table Laurent

 

Pozdvihnite svoju kompaktnú vonkajšiu oázu pomocou plynového SQUARE Table

Tento všestranný klenot, ideálny do malých priestorov, slúži aj ako štýlový stôl alebo útulné ohnisko. Vďaka nastaviteľnej veľkosti plameňa si môžete prispôsobiť atmosféru podľa svojich predstáv. Prijmite štýl a funkčnosť, všetko na jednom mieste.

SQUARE Table

Stručne povedané, stoly s plameňmi sa vyvinuli z jednoduchých ohňových prvkov až na sofistikované ohňové prvky. Ich schopnosť poskytnúť teplo, atmosféru a funkčnosť z nich robí nevyhnutnú súčasť každého exteriéru. Ak sa teda chystáte premeniť svoju terasu na útočisko luxusu, stôl s plameňmi je definitívny spôsob ako to urobiť.

 

ZDROJ: www.planikafires.com

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: