0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Prečo HITZE

Krbové vložky HITZE sú vyrobené z vysoko kvalitného oceľového materiálu, ktorý je určený na prevádzku pri zvýšených teplotách, vyznačujú sa veľmi nízkymi emisiami uhlíka a vynikajúcim dizajnom.

Rad krbových vložiek série ALBERO prináša svetlo a modernú formu, ktorá sa perfektne hodí do každého obývacieho priestoru. Ich názov je odvodený od talianskeho slova Albero, čo znamená "strom", ktorý je symbolom ekologickej filozofie značky HITZE s ich hlbokým presvedčením, že je potrebné investovať do vykurovacích systémov, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu a využívajú palivo z obnoviteľných zdrojov, ako je napríklad palivové drevo.

 

Séria HITZE ALBERO sa skladá zo šiestich základných modelov krbových vložiek, ktoré sa líšia rozmermi, nominálnym výkonom a hmotnosťou. Každý model má šesť až sedem možností otvárania dverí (napr. otváranie do boku, ľavý roh, pravý roh, dvierka so zdvihom).

Technológia

Za značkou je kvalifikovaný tím špecialistov, moderný strojový park a štyridsať rokov skúseností v oceliarskom priemysle. Výrobná hala s plochou 3 tis m² a kvalifikovaný tím špecialistov vám umožňujú vytvárať produkty s najlepšími technickými parametrami a vysokou účinnosťou. Vlastné technické laboratórium vám umožňuje neustále vykonávať testy a vylepšovať krbové vložky a kachle.
Vysoká kvalita a estetika zvarov je zabezpečená zváraním pomocou robota MAG.
Produkty značky HITZE majú medzinárodné certifikáty, ktoré potvrdzujú svoje technické parametre, spĺňajú prísne emisné normy a európsku smernicu ECODESIGN.

 

V záujme prírody kladieme veľký dôraz na ekologické riešenia a technológie. Sme si dobre vedomí prítomnosti mnohých globálnych hrozieb a škodlivých procesov, ktoré naša civilizácia teraz čelí.
V súlade s našou filozofiou vyrábame len také krby a kachle, do ktorých sa prikladá drevo alebo sú najmenej škodlivé pre životné prostredie. Vďaka modernej technológii a dlhoročným skúsenostiam sa podarilo vytvoriť inovatívne riešenia, ktoré sú charakterizované nielen starostlivosťou o naše prírodné prostredie, ale aj vysokou účinnosťou vykurovania. 

 

Aquasystém

Teplovodné vložky AQUASYSTEM využívajú dvojitý systém na regeneráciu a rekuperáciu tepla. Najdôležitejšou výhodou krbov s vodným plášťom je vysoká účinnosť využitia tepla počas spaľovacieho procesu, čo má významný vplyv na účinnosť vykurovania. Je to spôsobené vodným plášťom, ktorý počas spaľovania dreva prijíma teplo a prenáša ho do vykurovacieho zariadenia. 

 

Vodný plášť je umiestnený nad spaľovacou komorou a dostáva teplo zo spaľovania. Táto konštrukcia zaisťuje vysokú teplotu v komore a pomáha dosiahnuť vysokú účinnosť a nízke emisie oxidu uhličitého a prachu.

Inštalácia krbu s vodným plášťom vám umožňuje znížiť náklady na vykurovanie domácnosti až o 40%. Ďalšou výhodou tohto druhu krbov je možnosť ich kombinácie so solárnymi kolektormi, ktoré robia z domu vyhrievanie ekologicky a ekonomicky.

 

ALBERO

Séria ALBERO sa vyznačuje ľahkou a modernou formou, ktorá určite perfektne zapadne do každého živého a užitočného priestoru.
Séria ALBERO pozostáva zo šiestich sérií krbov, ktoré sa odlišujú od vykurovacieho výkonu (9, 11, 14, 16, 19 a 25kW), výhľadu na plameň (rovné alebo rohové) a spôsobu otvárania dverí (dvierka so zdvihom a otváranie do boku).

Všetky krbové vložky ALBERO je možné objednať s dvojitým presklením a sklom v tzv. verzii DEKOR (dekoratívne sklo).
Pre každý model série ALBERO môžete navyše objednať krbové mriežky, vhodný gril a štandardné modely aj portálový rám.

STMA

Séria STMA je ekonomickou alternatívou krbových vložiek HITZE. Jej cieľom bolo doplniť aktuálnu ponuku o ekonomickejšiu variantu ohňa v domácnosti.

Krbové vložka STMA sú k dispozícií v 3 veľkostiach (54x39, 59x43, 68x43). Možnosť výberu rovného alebo rohového skla (pravý, ľavý). Každý model má v štandardnej výbave sklo DECOR s podtlačou. Napriek tomu, že z konštrukčného hľadiska ide o jednoduchšiu krbovú vložku, zachovali sa hlavné technické parametre, ktoré ovplyvňujú účinnosť a ekológiu spaľovania.

HST

Séria HST sa vyznačuje nízkou emisiou spalín vďaka bezroštovému ohnisku, moderným dizajnom a plytkou spaľovacou komorou (do 35 cm). Od ostatných sérii sa líši v možnosti vykurovania a otváraní dvierok.

Oproti ostatným sériám je HST štandardne vybavená otočnou kupolou 360°, čo umožňuje odsávanie spalín v každom smere. Možnosť výberu z 3 veľkostí (54x39, 59x43, 68x43) a 6 dispozičných riešení (rovné sklo, pravý roh, ľavý roh, so zdvihom a ich kombinácia).

TRINITY

TRINITY je prvá séria krbových vložiek s trojstranným výhľadom na plamene v ponuke HITZE. Interiér je vyložený bielym keramickým betónom, ktorý akumuluje teplo vo vnútri spaľovacej komory. Všetky krbové vložky série TRINITY sú s 1 možnosťou otvárania - so zdvihom (otváranie bočných skiel len pre servis), k dispozícii: model C, model U a cube model.

 

ARDENTE

Zatiaľ najvyššia rada je séria ARDENTE, ktorá sa vyznačuje veľkou spaľovacou komorou pre väčšie množstvo dreva. Inovatívny systém dodatočného spaľovania zvyšuje účinnosť zariadenia, vďaka čomu je krb efektívny a hospodárny.

Krbové vložky ARDENTE sa vyrábajú v 5 veľkostiach pri jednostrannom a obojstrannom presklení (tzv. tunel), čo umožňuje obdivovať plamene z oboch strán krbu.

Vedieť viac...