0 0 €

Nákupný košík je prázdny

BIOKRBY

P L A N I K A

Planika je svetovým lídrom dizajnu nových trendov luxusného a inteligentného ohňa. Viac ako 10 rokov spoločnosť využíva skutočný oheň ako kľúčový prvok na vytvorenie atmosféry tepla a vznešenosti. Planiku uznávajú mnohí architekti a inštitúcie vo viac ako 60 krajinách. Prostredníctvom pobočiek v Európe, SAE a USA spoločnosť spolupracuje s najlepšími dizajnérmi sveta, napríklad Serge Atallah a Christophe Pillet. Planika sa objavuje na rôznych prestížnych podujatiach, ako ,,Týždeň dizajnu" v Miláne, ,,Maison et Objet" v Paríži, ,,ICFF" v New Yorku alebo ,,Veľtrh dizajnu" v Londýne.

 

 

INTELIGENTNÝ  OHEŇ

Premýšľali ste niekedy či je možné spojiť najnovšiu technológiu a pocit skutočného ohňa? Pravdupovediac, toto sa stalo priekopníckym riešením súčasných trendov. Planika poháňaná pokrokovým vývojom, prichádza na trh s "Inteligentným ohňom". Naše automatické biokrby je možné ovládať akýmkoľvek inteligentným zariadením ako smartfón či tablet cez WIFI alebo s priloženým diaľkovým ovládačom. Biokrby sú taktiež kompatibilné s akýmkoľvek typom domáceho inteligentného systému. Biokrby Planika nepotrebujú komín, pracujú bez dymu a zápachu a ich prevádzky je kontrolovaná mikroprocesormi. Vhodné sú preto aj na miesta ako sú byty, apartmány, hotely a rôzne nezvyčajné miesta či príežitosti. Veľkou výhodou sú prakticky neobmedzené možnosti architektonického riešenia. Na svoje si preto okrem klasikov určite prídu aj inovátori a priekopníci v oblasti dizajnu.

 

 

OHEŇ VYROBENÝ NA MIERU

Biokrbové vložky Planiky sa dajú prispôsobiť akémukoľvek vybranému projektu. K dispozícii sú rôzne dĺžky vložiek, aby boli splnené špecifické očakávania. Spojením niekoľkých dielov je možné vytvoriť nekonečnú líniu skutočného ohňa, ako sa vytvorilo v niekoľkých prvotriednych hoteloch a elegantných bytových projektoch. Bez zložitého pripojenia a požiadavky na systém odvodu spalín, naše biokrby ponúkajú nekonečné možnosti úprav, aby sa vízia stala skutočnosťou.

Štýlové a exkluzívne biokrby Planika sú perfektné pre komerčné aj bytové využitie. Naša exteriérová kolekcia ponúka možnosť zobrať očarujúcu krásu ohňa mimo apartmánu. Či už na veľkolepej slávnosti v hotely alebo doma na záhrade, Planika prináša dotyk luxusu a komfortu, ktorý umocňuje atmosféru miesta.

 

 

BEZPEČNOSŤ A KVALITA

Inteligentný oheň, skrotený patentovanou technológiou, je najbezpečnejšou možnosťou ako doplniť prostredie skutočnými plameňmi, ktoré sú absolútne ovládané. Ocenená niekoľkými medzinárodnými certifikátmi, Planika spĺňa najvyššie bezpečnostné normy. Biokrb má niekoľko senzorov, napr. na CO2 a teplotu, ktoré sú napojené na mikroprocesor a zaručujú správnu prevádzku zariadenia. Okrem toho, vďaka patentovanej BEV technológii ( Burning Ethanol Vapour technology - Technológia horiacich výparov etanolu) kde nie je priamy kontakt medzi palivom a plameňom, oheň horí bez dymu, zápachu a neostáva popol.

 

 

Vyberte si Planiku, priekopnícke a luxusné riešenie ohňa, ktoré zachytí atmosféru skutočných plameňov. Premeňte svoj unikátny nápad na skutočnosť.

 

Prejsť na produkt:  

Interiérové biokrbyExteriérové biokrby