0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Školenie Planika - inteligentné biokrby a plynové krby

03. 05. 2018 - Školenie

Koncom marca 2018 sme pre našich partnerov - kachliarov pripravili zaujímavú príležitosť oboznámiť sa s inteligentnými biokrby od svetoznámej firmy Planika.  Stretnutie sa konalo vo vychýrenom penzióne Gurmen v Starej Ľubovni. 

V prvom rade nasledovala teória, kde sme si postupne ukázali ako a prečo su biokrby od Planiky také výnimočne a jedinečne. Od čerpania paliva automatickou pumpou až po luxusne ovládanie pomocou smartphonu. V ďalšej časti nasledovala ukážka v praxi, čiže zapálenie biokrbov, či už interiérových alebo exteriérových. Každy bol v nemom úžase aký krásny a zlatý oheň horel. V druhej časti zasa nasledovala teória, kde sme sa ponorili do tajov plynových krbov. A následne zasa ukážka v praxi ako fungujú takéto zariadenia.

Po skončení školenia každý odchádzal s pocitom výnimočnosti a vo vedomí, že tieto zariadenia ktoré sme si ukázali sú buducnosťou vo svete ohňa. Nie len že nám tieto biokrby dávajú pocit bezpečia, ale posedenie pri skutočnom ohni s rodinou vo svojom byte je na nezaplatenie. 

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: