0 0 €

Nákupný košík je prázdny

So štýlom na mori

09. 06. 2016 - Novinky

Sme hrdí na to, že vlajková loď značky PLANIKA, produkt FLA 3, je súčasťou interéru lode Serenity - Mondomarine SF40 Superyacht. Po prvý krát môžete zažiť ozajstný, tancujúci plameň počas cestovania naprieč svetom na palubu luxusnej jachty. 

Do tejto chvíle krby inštalované na jachtách boli známe náročnou údržbou a výrazne vplývali na komfort cestovania. Vďaka FLA 3 začala úplne nová éra. Kedže si naši zákazníci cenia súkromie a chvíle strávené s rodinou a priateľmi pri vode, tak vyrobiť krb, ktorý by bol ako aj bezpečný, tak aj vhodný pre luxusné jachty, bolo pre nás veľmi dôležité.

Produkt Fire Line Automatic 3 je jedinečný a technicky veľmi pokročilý. Vytvára komfortnú a teplú atmosféru s dávkou luxusu. Vďaka bezproblémovmu používaniu a čistému spaľovaniu, je FLA 3 ideálnym riešením, ak si chcete užívať oheň bez toho, aby ste museli myslieť na údržbu.

V rámci tohto projektu spoločnosť PLANIKA vstúpila na úplne novú úroveň krbových zariadení, ktorá, dúfajme, vytorí nový trend na trhu jácht.

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: