0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Školenie Schmid/Camina v Nemecku

05. 12. 2017 - Školenie

Koniec septembra 2017 sa do dejín Storms s. r. o. zapísal ako ďalší historický míľnik v živote našej firmy. Spolu s našimi partnermi, kachliarmi sme ako prvá delegácia zo Slovenska vycestovali na tzv. Oktoberfest Schmid/Camina do nemeckého Osnabrücku. Cesta to bola dlhá no v príjemnom a veselom kolektíve ubiehala veľmi rýchlo. Prispela k tomu aj ,,kondičná" prestávka v Prahe, kde sme si prezreli najznámejšie zákutia a spojili sa spolu s našimi českými kolegami. Ďalšie kilometre sme následne absolvovali v duchu česko - slovenského priateľstva v ešte o čosi lepšej atmosfére.

To najlepšie nás však čakalo na ďalší deň. Bohatý program so špičkovou organizáciou a nemeckou precíznosťou nám doslova vyrážal dych. Dopoludňajšie školenie spojené s prezentáciou produktov Schmid / Camina, praktickou ukážkou servisu niektorých produktov, prehliadkou firmy bolo obohatené o napínavé vystúpenie profesionálneho kaskadéra na dvoch kolesách a majstra Nemecka v moto-triale v jednej osobe. Z údivu sme nevychádzali ani pri návšteve automobilového múzea, kde bolo toľko krásy pokope, že sa nám nechcelo ani odísť. Za sprievodu potomka zakladateľa spoločnosti pána Rokosa a následnej krátkej prehliadke mesta spojenej s ochutnávkou miestneho piva, sme sa už presunuli k hlavnému bodu programu a teda na Oktoberfest Schmid / Camina.

Tak ako známejší a väčší brat, pôvodný Mníchovský Oktoberfest, nezostal ani tento v Schmide nič dlžný svojmu menu. Ešte raz musíme spomenúť priam famóznu organizáciu, kedy zhruba 1500 návštevníkom nechýbalo absolútne nič. Privítala nás veľmi sympatická a bezprostredná pani majiteľka po ktorej príhovore nasledovalo známe narazenie suda so zlatými mokom.

Dobré jedlo, fantastická hudba, bohatý program či zábavné súťaživé vyžitie a samozrejme výborné pivo v nás všetkých zanechalo silný dojem. Zabávali sme sa úplne všetci až do hlbokej noci až sa nám nechcelo ani odísť. Ako sa však hovorí, v najlepšom treba skončiť. A preto sme sa príjemne unavení a plní zážitkov vrátili na hotel, kde v nás tento fantastický deň doznieval až do rána. Počas spiatočnej cesty sme ešte ,,trávili" zážitok predošlého dňa, ale každý sa už v kútiku tešil na budúci Schmid / Camina Oktoberfest. Takže o dva roky Auf Wiedersehen.

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: