0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Školenie SUPRA v Obernai

25. 09. 2013 - Školenie

Na sklonku leta 2013 sme sa spolu s našimi zanietenými obchodnými partnermi a priateľmi rozhodli zvýšiť si svoju odbornú a vedomostnú úroveň o produktoch SUPRA priamo u výrobcu vo Francúzsku. Keďže šlo o historickú udalosť, očakávania boli veľké. Po dlhšej, ale zato nie nudnej ceste, sme sa ubytovali v krásnom hotelíku priamo v meste Obernai. Po krátkej obhliadke mesta spojenej s výbornou večerou sme mali možnosť vidieť budovu, kde to všetko v roku 1878 začalo.

Na druhý deň nás už čakala návšteva súčasného výrobného a vývojového centra. Privítanie zo strany našich francúzkych hostiteľov na čele s vedúcim exportu pánom Michailom Kukoninom bolo milé a po úvodnej organizácii sme zamierili rovno do výrobnej haly. Tu na nás čakalo množstvo zaujímavých podnetov a dôležitých informácií priamo z výrobnej linky. Zaujali nás pracovné postupy, technické vybavenie i odbornosť a prístup personálu. Asi najviac sa srdce kachliara zaradovalo pri návšteve testovacieho centra, kde v záťažových testoch fungovalo viacero spotrebičov. Teplo a zážitok boli na tej najvyššej úrovni.

Po tomto skvelom zážitku sa nám už naplno venovali naši hostitelia pri teoretických, ale i praktických prednáškach. Večer sme zakončili pri dobrom jedle v príjemnej francúzskej reštaurácii na ,,fujarovom koncerte". Takto mentálne i fyzicky uspokojení sme sa už zmohli len na oddych.

Tretí deň na nás čakali stretnutia s generálnym riaditeľom a ostatným vedením podniku. Tu sme mali my aj naši partneri možnosť vyjadriť priamo svoje požiadavky či postrehy k produktom SUPRA. Absolútnym vrcholom bola návšteva výskumno-vývojového laboratória. Prítomný pán Ing. Gilles Hector so špecializáciou na spaľovanie dreva, nám na molekulárnej úrovni objasnil požiadavky a ciele spaľovania vo vložkách SUPRA. Zároveň nám niektoré dosiahnuté pokroky demonštroval na prototype testovanej vložky (máme sa určite na čo tešiť).

Čerešničkou na torte sa stala návšteva blízkeho Štrasburgu, kde sme si pozreli jeho historickú časť spolu so súčasným Európskym parlamentom. Úspešný deň sme vo veľmi priateľskej atmosfére zavŕšili spevom, tancom a dobrým jedlom v miestnej reštaurácii.

Plní elánu a plánov sme sa napokon nasledujúci deň ráno vybrali na cestu domov.

Za tento skvelý zážitok by sme radi poďakovali vedeniu firmy SUPRA, všetkým organizátorom a samozrejme aj všetkým účastníkom, ktorí sa hlavnou mierou pričinili o nezabudnuteľnú atmosféru.

Do nasledujúcej návštevy au revoir!

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: