0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Školenie Kaschütz 16.2.2018

22. 02. 2018 - Školenie

V piatok 16.02.2018 sme sa v spoločnosti našich partnerov a priateľov kachliarov zo Slovenska a Česka zúčastnili praktického a produktového školenia priamo vo výrobe najlepších pecových ohnísk v Európe Kaschutz.

Ako už býva zvykom, nálada bola výborná od začiatku až do konca. Štandardne nás na začiatok, touto takmer rodinnou výrobou, previedol sám pán majiteľ Bernhard Kaschutz, ktorý k tomu pridal aj krátku prednášku z histórie firmy okorenenú drobnými špecialitkami. Neskôr sa nám už v plnej miere venoval hlavný technik Ing. Thomas Pfeiffer, ktorý priblížil paletu produktov a povenovali sme sa aj obľúbenej a hlavne spoľahlivej automatickej regulácii spaľovania Euromatic.

Po teórii si naši kachliari mohli prakticky vyskúšať nadobudnuté vedomosti, pri zapájaní regulácie priamo na stanovištiach. Napokon sme spoločne postavili ťahový systém CTS a napojili ho na ohnisko Eurotherm 6. Pripojili sme meracie prístroje a spustili do prevádzky.

Na záver programu sme sa pri mihotajúcich sa plameňoch práve spusteného ohniska s ťahovým systémom povenovali dobrému jedlu a po náročnom dni sa opäť vrátili pohodlným autobusom domov.

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: