0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Výstava Nábytok a bývanie, Nitra 2017

13. 06. 2017 - Výstava

Veľmi zaujímavú výstavu našich produktov sme absolvovali tohto roku v Nitre. Prezentovali sme širokej verejnosti naše produktové portfólio, ktoré je určite pre ľudí zaujímavé. Produkty značiek Kaschutz, Schmid, Supra, Planika patria k jedným z najkvalitnejších a najinovatívnejších na trhu. Ľudia si mohli pozrieť ako vyzerajú niektoré výrobky a ako fungujú napríklad biokrby od najznámejšej značky na svete - Planika.

Planika patrí medzi top svetové značky, ktoré sa orientujú týmto smerom a to smerom bioalkoholu. Dokonca ako jediný na svete majú certifikát, že môžu svoje produkty montovať do lodí.

K dispozícií bola aj Pizza pec family, ktorá ako jediná má certifikát na styk s potravinami. Je to rýchla a jednoduchá praktická pec, v ktorej si upečiete čerstvý chlebík, štavnaté a voňavé mäsko, ale aj pravú talianskú pizzu. Záleží len od vašej fantázie a načo máte chuť.

Na výstave v Nitre ľudí hlavne oslovila nová rýchlo prosperujúca firma Hitze. Je to poľská firma, ktorá rýchlo inovuje svoje produkty. Produkty od Hitze sú pre bežných ľudí cenovo dostupné a v top kvalite. Plášte produktov sú vyrobene z korténovej ocele, jadro (ohnisko) produktov sa výrába v Českej Republike, konkrétne Prúmyslová keramika na Morave, ktorá patrí medzi top značky na trhu. Čo sa týka skla tak na svete sú iba traja výrobcovia tákehoto skla, čo svedčí aj o svojej kvalite.

Nemôžeme zabudnúť ani na dizajnovo špičkové krbové vložky značky Schmid, ktoré nejedného človeka chytia za srdce svojou dokonalosťou a precíznosťou detailov.

A v neposlednej rade sme mali na výstave pecové ohniská značky Kaschutz. Jedná sa o pecové ohniska, ktoré sa používajú ako jadro kachľových peci. Ďakujeme všetkým, ktorí prišli k nám do nášho stánku a mali záujem dozvedieť sa viac o našich produktoch. Vidíme sa aj na ďalší rok!

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: