0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Školenie Kaschütz

11. 02. 2016 - Školenie

11.februára 2016 sa priaznivci kachľových pecí a zároveň partneri Storms-u zúčastnili veľmi zaujímavého školenia v rakúskej dedinke Rohrbach an der Gölsen. Tu má svoje sídlo tradičný výrobca jedných z najkvalitnejších pecových ohnísk firma Kaschütz.

Počas teoretickej časti sa slovenskí kachliari oboznámili s niekoľkými novinkami v portfóliu Kaschütz. Najzaujímavejšou však bola už samotná praktická časť školenia, kde pod vedením rakúskych kolegov postavili naši kachliari murované ohnisko UZ37, ktoré je plne v súlade s momentálne najprísnejšou kachliarskou emisnou normou v Európe. Po zrealizovaní sa všetci prítomní tešili na merania, ktoré potvrdili predošlé teoretické poznatky. Čerešničkou na torte bola už len stavba a spustenie Europacketu Economy 6B pozostávajúceho z ohniska Kaschütz Eurotherm 6 a cordieritových ťahových tvaroviek CTS od Prúmyslovej keramiky na Morave.

Dobrá nálada sa niesla aj pri konzumácii pečeného prasiatka užívajúc si príjemné teplo produkované z práve zhotovených diel.

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: