0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Začíname s kachľovou pecou - školenie partnerov STORMS s.r.o.

13. 04. 2018 - Školenie

Začiatkom marca 2018 sme pre našich partnerov - kachliarov pripravili zaujímavú príležitosť oboznámiť sa so základnými zásadami stavby kachľovej pece priamo v praxi. Stretnutie sa konalo priamo na stavbe pece v rodinnom penzióne Štefan v Plavči neďaleko Starej Ľubovne.

Počas jednodňového podujatia tak popri teoretických informáciach mali kachliari možnosť na vlastnej koži zažiť prípravu a inštaláciu ohniska Kaschütz s ťahovým systémom CTS od Průmyslovej keramiky na Morave. Samozrejmosťou bola aj prezentácia prípravy projektu, potrebného prepočtu.

Popri tom si účastníci z úst zástupcov jednotlivých výrobcov vypočuli množstvo potrebných informácií o izolačných materiáloch GRENA a kachliarskych materiáloch Průmker.

Po dobrom obede si ešte kachliari vyskúšali prácu s novými maltami a omietkami GRENACOAT a spustení už hotového jadra pece sme sa s dobrým pocitom rozlúčili. V ďalšej časti o pár týždňov sa stretneme pri stavbe hypokaustovej pece, kde sa zameriame na dimenzovanie a realizáciu tohto systému.

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: